top of page

Gastpro Team 2016 Gastronomi Yarışması 22 Kasım 2016’da Girne’de Gerçekleşiyor

“Banquet Magazine” tarafından 22 Kasım 2016 Salı günü, turizm başkenti Girne’de “Grand Pasha Hotel, Vienna Ballroom”da gerçekleştiril

22 Kasım 2016 Salı günü saat 14.00-19.00 saatleri arasında Girne, “Grand Pasha Hotel, Vienna Ballroom”da gerçekleştirilecek “Gastpro Team 2016 Gastronomi Yarışması”na sayılı günler kala organizasyon günü ilgi ve heyecanla bekleniyor. Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren birçok 5 yıldızlı tesisin yarışacağı bu büyük organizasyon öncesi katılımcı takımlar yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyorlar.

22 Kasım 2016 Salı günü saat 14.00-19.00 saatleri arasında Girne, “Grand Pasha Hotel, Vienna Ballroom”da gerçekleştirilecek olan “Gastpro Team 2016 Gastronomi Yarışması”nda, Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren 5 yıldızlı tesislerden yaklaşık 15 takım yarışacak ve başarılı olan takımlara ve bireysel başarı gösteren yarışmacılara ödüller verilecek. Turizm, gastronomi, eğitim, basın, siyaset ve iş dünyasından yaklaşık 500 kişinin izleyici olarak katılması beklenen organizasyonda dünyaca ünlü markaların Kuzey Kıbrıs distribütörü olan birçok şirkette sponsor olarak bu büyük yarışmada yer alacak. YarışmadaJüri Başkanlığı’nı Pınar Demo Müdürü ve Şefi “Ünal SERMET” yapacak. Bar Snacks Jüriliğini her biri alanında “Dünyanın En İyisi” olmuş “Eyüp Kemal SEVİNÇ” ve “Erdem DIRBALİ”, Kokteyl Jüriliklerini ise başta “Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Tolga GERMİYANOĞLU” ve “Limers Group Direktörleri” “Tolga USLU”, “Selçuk BARAN” tarafından gerçekleştirilecek.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page